Min. 62: Segunda tarjeta amarilla a Del Olmo.
Min. 67: Vitoriano entra por Marcos López.
Min. 74: Segunda tarjeta amarilla a Dani.
Min. 78: Suspensión del partido por agresión al linier.

Crónica
Trist final al Sants-Gimn. Iberiana
No acaba per pressumpta agressió a un assistent

En una jornada de vent i de dol a futbol català, els incidents malauradament no han faltat. Un dels meus greus ha succeit al camp de Magòria, al duel de màxima rivalitat del Districte 3 entre la UE Sants i la Gimnàstica Iberiana. El partit, corresponent a la divuitena jornada del grup segon de la Preferent Territorial, no ha acabat després que uns dels àrbitres assistents del col·legiat de Tarragona Francesc Martorell es queixés d'una pressumpta agressió.

Els fets van passar ben avançada la segona meitat, justament després de que el jugador local Siles marqués el segon penal de la matinal a favor del Sants i establís el 3-1 amb què s'ha suspés el matx. En aquell moment, abans que la Iberiana treiés de centre, l'assistent de Martorell va reclamar la seva atenció queixant-se d'una agressió per part d'espectadors situats en aquella banda, la majoria d'ells simpatitzants de l'equip visitant. Davant aquesta situació, l'àrbitre va enviar als dos equips al vestidors i va donar per suspés l'encontre, a l'espera de la decisió del Comitè de Competició.

Val a dir que els nervis es van deixar notar sobretot entre el nombrós grup de seguidors de l'equip de la Zona Franca, però el seu entrenador, Fernando Navarro Raja 'Picolo' -ex jugador del Sants a la dècada dels 80-, va intentar posar calma i fins i tot va sortir dels vestidors demanant als seguidors visitants que abandonessin les instal·lacions, tot i el nerviosisme que es detectava a les rodalies de la boca d'accés als vestidors de Magòria.

Font (Futbol Catalunya.com)

Partido suspendido en el minuto 78 después que los aficionados visitantes lanzaran objetos al árbitro auxiliar Oscar Peri compte. El colegiado Martorell Robert, dio por finalizado el encuentro cuando el Sants ganaba por 3-1, con 2 penalties transformados por Siles, en un duelo muy disputado en el que fue claramente superior a una Iberiana caracterizada por dureza más que pos su juego. Font (Tania - Diari Spot).

Partit suspès abans d´hora

L'agressió d´un aficionat a un dels assistents del partit d´ahir entre el Sants i la Gimnàstica Iberiana va significar el final del partit quan encara quedaven per disputar-se uns dotze minuts. Francesc Martorell, col·legiat del partit, va suspendre l´enfrontament quan l´equip de Pep Margui guanyava per 3 gols a 1, i va abandonar el terreny de joc acompanyat pels assistents i per una dotació dels Mossos d´Esquadra.

Aquests fets van robar-li el protagonisme a tot el que havia passat dins del terreny de joc, i van deixar el partit inacabat, tot i que ben encarat pels jugadors santsencs. El conjunt de Margui va marxar al descans per davant en el marcador, després que Morales, al minut 40, avancés el Sants en el marcador aprofitant un rebot després d´una bona acció de Bricio refusada pel travesser.

Però tot just reanudar-se el partit, la Gimnàstica Iberiana va dir la seva. Héctor feia l´1 a 1 i semblava que tot tornava a començar. El partit mantenia la igualtat en el joc que s´havia vist des del principi, tot i que el Sants, sobretot en el centre del camp, semblava jugar més còmode. Martorell va xiular dos penals favorables al Sants, un d´ells va significar la primera expulsió pel líder del campionat, mentre que en una altra falta, l´equip de la Zona Franca es va quedar amb 9. Siles va transformar les dues penes màximes i la Gimnàstica Iberiana es trobava amb dos homes menys al camp de Magòria i amb un 3 a 1 que semblava impossible de remuntar.

Poc després de fer el Sants el tercer gol, es va produir l'agressió a l´assistent, aproximadament al minut 78, i Martorell suspenia el partit. Al Comitè de Competició li correspon ara prendre decisions. Font (Isabel - uesants.cat)