Derrota per la mínima (3-2) de la U.E. Sants al camp annex a l'Estadi de Les Grasses a Sant Feliu de Llobregat

Data: 29/01/2012 23:59

Autor: Marc García

Partit que ben d'hora se li possarà en contra a l'equip santsenc de Julià Garcia quan al tercer minut de partit, els locals aconseguiran obrir el marcador mitjançant Peralta després d'agafar l'esquena als defensors, en tot just la primera arribada local. Abans però, haurà estat el Sants en avisar al primer minut amb una rematada de cap de Teixe, que el porter Carlos rebutjaria a córner.
La tònica durant la primera meitat serà una constant de pèrdues de pilota i de disputa a la zona de mitjos (moltes vegades de manera aèrea) per fer-se amb el domini de la pilota. Un camp estret i no gaire llarg feia que fos propícia aquesta situació. Un xut de Xavi Pascual de falta al quart d'hora de partit que tocarà el travesser, i un de Michael al pal curt després d'una bona jugada amb Cristian Fabregat per l'esquerra, seran les opcions més clares per aconseguir l'empat abans del descans. Quan tot s'esperava que s'arribés amb 1-0, un xut del no-res d'Eric, sec amb paràbola, des de la llarga distància sorprendrà a tots inclòs a Carulla no podrà evitar que el conjunt local fes el segon i marxès amb un resultat més que positiu al descans.
Per tant, a la segona meitat, els locals tenint aquest marcador tant còmode i en aquest camp de reduïdes dimensions, enraderiran línies per sortir a la contra establint un 4-5-1 com a sistema tàctic i amb la intenció de destruir el màxim de joc visitant. En el primer avís d'aquestes intencions defensives, s'originarà una contra conduïda per Eric amb molt d'espai per la banda esquerra, qui arribarà a dins de l'àrea gran, aguantarà l'entrada per darrera de Fabregat, i creuarà la pilota al pal llarg, lluny de l'avast de Carulla.
Amb aquest 3-0 a favor dels locals al minut 46 i aconseguint aquest gol anomenat com a psicològic, tot feia pensar en un partit totalment sentenciat. Però no ha estat així. En pràcticament 10 minuts el Sants aconseguirà fer 2 gols: primer mitjançant unes mans locals a dins de l'àrea seran assenyalades com a penal pel col.legiat principal del partit. Xavi Pascual serà l'encarregat de xutar la pena màxima, però el porter li pararà i el rebutg d'aquest l'aprofitarà Michael per aconseguir reduir distàncies; i segon, després d'una gran jugada, amb una fenomenal assistència d'esperó de Teixe cap a Edu Soler que superarà al porter amb un xut de qualitat col.locat.
Quedava mitja hora de partit i semblava que el Sants podria capgirar la situació, però l'expulsió de Quim per doble amonestació, un equip local destructiu i un joc amb més cor que cap, farà que finalment el marcador no es mogués
Derrota que situa al l'equip en aquest grup tant frondós de la mitja taula amb una situació que esperem que pugui revertir la pròxima jornada al camp de l'Energia davant el Reddis.