La UE Sants lluita, però perd contra el Cerdanyola

Data: 21/02/2021 20:26

Font: Betevé

Autor: David Bertran

Tercera derrota consecutiva, fet que manté els santsencs al pou de la classificació
David Bertran | Diumenge, 21 de Febrer del 2021, a les 20.26

La UE Sants ha perdut per 1 a 3 contra el Cerdanyola, que es col·loca líder del seu grup. Els santsencs han jugat de tu a tu contra els vallesans però no han pogur fer res per evitar la tercera derrota consecutiva. Els de Tito Lossio són últims amb els mateixos punts que el Banyoles.

Gol matiner i reacció

El partit no ha començat bé per al Sants, que ha vist com el Cerdanyola s'avançava en el primer minut de partit amb un gol de Javi López, que ha aprofitat una assistència de Pitu. Els vallesans han sortit disposats a sentenciar el matx abans del descans i en el minut 20 Servetti ha fet el segon. Els homes entrenats per Tito Lossio, però, no s'ha fet enrere amb un Calatrava molt incisiu i cinc minuts més tard han reduït distàncies amb un gol de cap de Batalla a la sortida d'un córner.

La sentència de Javi López

A la segona part, el Cerdanyola ha tornat a sortir a totes i Javi López ha sentenciat el partit amb el 1 a 3. Els del Vallès es col·loquen colíders amb el filial del Girona, però amb dos partits menys que els gironins, confirmen així el seu bon moment de joc.

"Si abans del minut 2 anem pel darrera, es complica molt tot"